.

.

QWp Стойка за дъмбели Здрав и издръжлив A-Образна стойка за Дъмбели Стойка за Съхранение на Гири за Домашен Фитнес зала Ежедневна Тренировка Стойка за Дъмбели (цвят :

QWp Стойка за дъмбели Здрав и издръжлив A-Образна стойка за Дъмбели Стойка за Съхранение на Гири за Домашен Фитнес зала Ежедневна

BGN 112.66

Сума
Налично

Дръжте си geary организирани и далеч от пода, подходящ за повечето размери гири, kettlebells и медицински топки. 1.Слот за карта от ABS-пластмаса предпазва от пряк контакт дръжки гири със стоманена рамка, която не само предпазва дръжка с покритие гири, но и улеснява поставянето на гири. 2.Стойка за дъмбели е изработена от висококачествена стомана, тя е здрава, и тази весовая часова побира до £ 120 на гири. 3.it е предназначен за съхранение на 3 или 4 двойки, шестоъгълни или гумени шестоъгълни гира с тегло от 5 до 25 килограма, така че можете да смесвате и съчетавате си гири, за да съвпада с този багажник, с тегло до 35 килограма, а някои комбинации може да не се обърне. 4.Отлична база : Шкаф с дъмбели приема I-образна основа, за да го направят по-стабилизированным и сигурен.Цвят : D.

Всичко за продукта

Подобни оферти