.

.

Шевни Капаче 90 комплекти от 3 Размера Шият Копчета Метална Закопчалка Бутон Натиснете Бутона за Шиене на Дрехи Сребристо и черно (10 мм/14 мм/16 мм Сребрист 90 комплекта)

Шевни Капаче 90 комплекти от 3 Размера Шият Копчета Метална Закопчалка Бутон Натиснете Бутона за Шиене на Дрехи Сребристо и черно

BGN 4.95

Сума
Налично

【Брой】 90 комплекти защелкивающихся бутони, включително 50 комплекти с диаметър 10 мм ,20 групи с диаметър 14 мм и 20 групи с диаметър 16 мм защелкивающихся бутони. 【Материал】 е изработена от неръждаема стомана, която е твърда, солидна и не е лесно да се получи ерозия и ръжда, с гладка повърхност, удобна за вас,за да използвате в ежедневния си живот, за обогатяване на вашия шевни набор. 【Цвят】Сребърен тон.лесно се лекува своите тъкани за зимен или летен вълнени пуловери,градинска яке или палто,кардиса,детски аксесоари за сън,одеяла или вместо пръстен ключалки. 【Широк диапазон на използване】3 размер на групова опаковка голям брой подходящ за много елементи в облеклото и занаятите, като например на якета, дънки, ризи, windbreakers и така нататък,което е естествена замяна и много полезен предмет на дома, пришивная, модула ще ви помогне много за домашната работа. 【Лесна употреба】Комплекти защелкивающихся застежек са лесни за използване и ефективни за всеки облекло на проекта,част 2 може да се деформира заедно.

Всичко за продукта

Подобни оферти