.

.

Detangling Brush for Къдрава Коса, Blow Dryer Comb Attachment, Detangler Brush + Hair Scrunchies Elastics Hair Bands for 3a to 4c Извратени Wavy/Long Hair, Knots Detangler Easy to Clean (черен,розов)

Detangling Brush for Къдрава Коса, Blow Dryer Comb Attachment, Detangler Brush + Hair Scrunchies Elastics Hair Bands for 3a to

BGN 26.39

Сума
Налично

❤【По-малко косопад】Detangling hair brush може да ви помогне да се сведе до минимум на повреда, загуба на коса и цъфтежите на косата.След употреба на wet brush pro detangler коса вече не излизам, ще видите по-малко коса, за зъби, или на земята. ❤【Подобрена функция】Четка за къдрава коса подходящ за афро-американците и хората, които имат възли на косата, игли, гребени за коса, кръгла, и четка за разнищване на черни естествена коса отделен, която може премахване на възли и гребен къдрици, не дърпа косата и без да наранява кожата на главата, водоустойчив и лесен за почистване. ❤【Отличен материал】ABS смола прави voremy magic brush detangler-лесно, отколкото други (например, гума), както и найлонова игла се увеличи силата и твърдостта, извита дръжка и матова повърхност го правят без приплъзване, по-лесно да не попадат на "дисни" wet detangle четка е подходяща за всички възрастни членове на семейството. твоята семейство. ❤【Как да използвате】Тази влажна четка pro detangle hair brush може да се прилага както върху мокра, така и върху суха коса.Можете да регулирате разстоянието между четина с помощта на скоба .Изплакнете косата си с климатик или нанесете маслото върху суха коса, за да се намали времето разнищване и да се постигне по-добър резултат. ❤【Кръст Бод Пакет включва и поддръжка на】2 * гребен с кадифени гумени ленти за коса.Ако имате някакви въпроси за зъби ez detangler, можете да се свържете с нас.Вашето признание на нашите продукти е движеща сила за нас, за да продължим напред.

Всичко за продукта

Подобни оферти