.

.

110 Бр. Използвана Спирала За Мигли Набор от Пръчки Включва 30 Многократно Диамант Празни Четки за мигли и 80 Кристални Четки за Мигли на Апликатора за Вежди, за Жени, М?

110 Бр. Използвана Спирала За Мигли Набор от Пръчки Включва 30 Многократно Диамант Празни Четки за мигли и 80 Кристални Четки

BGN 11.99

Сума
Налично

Пакетът включва : вие ще получите 80 броя пръчици за еднократна употреба трупове и 30 парчета многократно празни диамант тръби за миглите в различни стилове, богати на цветове и модели и голям брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Качествени неща : тези тръби за миглите са изработени от пластмаса акрил, пръчка за мигли приема ABS-пластмаса, лесен и не лесен за използване. ръжда или повреда на безопасни за използване, докато diamond камък е направена от смола, което прави стик за миглите по-блестяща; Четка за мигли са направени от влакна, който е гладък, мек и приятен за кожата.Малък размер за пренасяне : всяка пръчка за мигли измерва прибл. 11 см и дължина 1,2 см в диаметър, достатъчно малък, за да може да се постави в косметичку или джоб и не заема много място и да носят със себе си навсякъде.Чисто и подредено : пръчки за мигли идват в многократно тръбата за мигли, за да се предотврати контакт с кал, запазва вашата четка в чисто състояние след употреба, пръчки, прикрепени към капака, за да се предотврати загуба, различни цветове тръби за мигли и четки могат да бъдат сменяни по-дълго време на употреба; При смяна на четки, просто издърпайте четка за боклук от покрива.Широко приложение : тези пръчици за миглите са необходими инструменти за грим за професионални салони или за лично ползване, тръба за мигли не само запазват своя щеточку за мигли чист и ароматен, но и практични за предоставяне и пренасяне на вашите малки нужди.

Всичко за продукта

Подобни оферти