.

.

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Honor 30 Мандала Релефен Модел Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти и Walle & Lanyard (Цвят : сив)

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Honor 30 Мандала Релефен Модел Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф с Държач и Слотове

BGN 13.84

Сума
Налично

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Лесен : Ретро кожа с магнитна тока, благородна и елегантна.2. Функция : Лесен за употреба с слот за карти, чантата и фоторамкой, а дизайн функция за подпомагане лесно за гледане.3. Удобство : Всички бутони и портове може да се получи, зареждане и за свързване към кабел, слушалки, без да махате калъф за телефон.4. Преносим : Калъф за мобилен телефон с талрепом по-удобно носене.5. Трайност : Добра производителност, високо качество, може да се използва в продължение на дълго време.

Всичко за продукта

Подобни оферти