.

.

поставка за напитки wplhb, Поставка за Напитки Абсорбиращи с Титуляра, Комплект от 6 Меки Силиконови подложки, въз основа на Влакчета За Миялна Машина, Подложки за Жур?

поставка за напитки wplhb, Поставка за Напитки Абсорбиращи с Титуляра, Комплект от 6 Меки Силиконови подложки, въз основа на Влакчета

BGN 10.37

Сума
Налично

1. Висококачествени подложки са произведени от хранително-силикон, мека текстура, добър противоскользящий ефект, устойчиви на износване, могат да защитите вашия маса от увреждане, може да се използва в продължение на дълго време. 2. Нашите поставки за напитки термостойки до 230°C, сливи, за да се запази дъното на чашата си суха, повдигна разливостойкий край, за да запазите маса чиста, нескользящее дъното, тихо, сигурно в съдомиялна машина. 3. Многофункционални поставки за напитки, можете да ги използвате за различни цели, можете да ги използвате като декорация на мебели, комплекти прибори, барменских принадлежности и т.н., Подходящ за всички размери чаши. 4. Всеки комплект каботажните съдържа 6 каботажните и поставка за чаши, когато те не се използват, моля, сложи влакчета обратно в чаши за стая винаги е чист и подреден. 5. Този набор от каботажните може да се използва като подарък за нов дом или като подарък за мъже, жени и приятелите на рождени дни, празници, Коледа или свети Валентин.

Всичко за продукта

Подобни оферти