.

.

Болт бъчва, Заключване на Затвора Приплъзване, Заключване на Плъзгащи Неръждаема Стомана за Врати, Обзавеждане Затвори Плъзгащите Врати за Вратата на Плевнята, гр?

Болт бъчва, Заключване на Затвора Приплъзване, Заключване на Плъзгащи Неръждаема Стомана за Врати, Обзавеждане Затвори Плъзгащите

BGN 17.11

Сума
Налично

【Материал】е Изработен от висококачествена неръждаема стомана.Най-добрата устойчивост на корозия и дълготрайност. 【Висококачествен бочкообразный болт】е Изработен от материал от неръждаема стомана, този бочкообразный болт сигурност може да се използва в продължение на дълго време.Цинковое покритие осигурява устойчивост на корозия устойчивост за всички ваши функционалните изисквания в оборудването. 【Красив и практичен】Е здрав болт капаче, че повечето врати са приложими.Естетически приятен външен вид с наистина отлична сатинировкой. 【Лесно Install】Бочкообразный болт за използване на навеси за фиксиране на места, лесно се монтира, само повърхностен удар. 【Идеалният инструмент за защита на】Този врата бочкообразный болт е по-сигурен начин за заключване на вашите врати и прозорци.Идеален за заключване на врати, прозорци, кутия или шкаф.Характеристика : 【указанията за употреба】Използвайте върху вертикални, хоризонтални, леви или десни приложения.Идеален за дървени вратички, прозорци, огради и други обикновени вътрешни или външни запирающих цели, не се отнася до високите изисквания за сигурност.Кръст Бод Пакет Съдържание : 4 бр. х Слайд Болт.

Всичко за продукта

Подобни оферти