.

.

Челни фрези, Торцевая слот за карбид на зърно Супер Здрава Функцията за премахване на Стружки Противоизносная Висока производителност за Триизмерна Скулптура за ?

Челни фрези, Торцевая слот за карбид на зърно Супер Здрава Функцията за премахване на Стружки Противоизносная Висока производителност

BGN 8.63

Сума
Налично

Ако имате някакви проблеми за използване, вие можете да се свържете с нас по всяко време, за да ги разрешим, и ние ще се радваме да ви служи.Различни размери, края мелници имат различни размери, за да отговарят на различни нужди.Супер функцията за премахване на chip размер, малко рутер КНК проектиран като супер спиральное премахване chip размер, което може да се предотврати залепване на инструмента и подобряване на ефективността на продукти.Широка гама от приложения, е подходящ за найлон, смола, ABS, акрил и други материали.Висока производителност, инструмент, изработен от цементированного карбид, който е много издръжлив, устойчив на абразия и осигурява висока производителност на рязане.Функция : 1. Висока производителност, инструмент, изработен от цементированного карбид, който е много издръжлив, устойчив на абразия и осигурява висока производителност на рязане.2. Супер функцията за премахване на chip размер, малко рутер КНК проектиран като супер спиральное премахване chip размер, което може да се предотврати залепване на инструмента и подобряване на ефективността на продукти.3. Широка гама от приложения, подходящ за найлон, смола, ABS, акрил и други материали.4. Голямо Разнообразие от размери края мелници имат различни размери, за да отговарят на различни нужди.5. Ако имате някакви проблеми за използване, вие можете да се свържете с нас по всяко време, за да се справим с това, и ние ще се радваме да ви служи.Спецификация : Тип елемент : Крайните ФрезыМатериал : Вольфрамовая стальцвет : бронз Осъществяване списък : 1 x End Мелница.

Всичко за продукта

Item Type:
End Mills
Material:
Tungsten Steel
Colour:
Bronze
Package List:
1 xEnd Mill :
Подобни оферти