.

.

Jovenn Hair Dye Comb, Проста Операция Ярък Цвят Преносим Временен Тебешир За Коса, Гребен Безопасен за Боя за коса за Момичета на Коледа(син)

Jovenn Hair Dye Comb, Проста Операция Ярък Цвят Преносим Временен Тебешир За Коса, Гребен Безопасен за Боя за коса за Момичета

BGN 5.27

Сума
Налично

Ярки цветове : Лесно е да се боядиса и почистване, цвят можете просто да се измие с вода и шампоан, измива се косата с шампоан.Висококачествени материали : Красящая гребен, изработени от висококачествени материали, не предизвиква алергии, не е токсична и не вреди на косата и кожата.Разнообразен избор : Гребен за коса с различни цветове за избор, можете да промените цвета на косата, по желание.Лесно управление : Креда гребен за коса лесно се боядисва косата, просто срешете ги с помощта на гребен, можете да боядисват косата си по всяко време и на всяко място.Лек и портативен : Цвят на косата креда гребени лесен за носене, лесно да се постави в чантата, лесни за употреба.Функция : 1. Лесно управление : Креда гребен за коса лесно се боядисва косата, просто срешете ги с помощта на гребен, можете да боядисват косата си по всяко време и на всяко място.2. Висококачествени материали : Гребен боя е изработена от висококачествени материали, не предизвиква алергии, не е токсичен и не вреди на косата и кожата.3. Ярък цвят : Лек, за да се боя и измиване, с цвят можете просто измийте с вода и шампоан чрез измиване с шампоан косата.4. Разнообразен избор : Цвят на косата с гребен с различни цветове за избор, можете да промените цвета на косата, по желание.5. Лек и портативен : Цвят на косата мел пити лесно да носите със себе си, може лесно да се постави в чантата, лесни за употреба.Как да използвате : Спецификация : Тип елемент : Временни косата Мел Comb Shelf Срок на услугата : три годакак използвате : 1. Най-добре е да вземете със себе си еднократна шал и ръкавици, за да не петно дрехи.2. Изберете приятен цвят, завийте главата четки, вземете торбичка с коса и леко расчесайте го отгоре-надолу.3. След като боядиса косата, се препоръчва гребен им голям гребен и го подсушете със сешоар.4. След като косата изсъхне, отстранете малка четка за коса с другия край на крем за коса и гребен боядисана коса.5. Използвайте малка четка от друга страна, внимателно да се гребен оцветяват косата си няколко пъти, за коса не са били толкова строги, и отряхните им. допълнителна площ и&nb.

Всичко за продукта

Item Type:
Temporary Hair Chalk Comb
Shelf Life:
Three Years
How to Use:
1. It is best to bring a disposable shawl and gloves to prevent staining your clothes. :
2. Pick the color you like, rotate the brush head, pick a bag of hair and gently brush it from top to bottom. :
3. After the hair is colored, it is recommended to comb it with a large comb and dry it with a hair dryer. :
4. After the hair is dried, pull out the small comb on the other end of the hair cream and comb the dyed hair. :
5. Use the small brush on the other side to gently brush the dyed hair a few times, so that the hair is not so hard, and brush off the extra area, and&nb :
Подобни оферти