.

.

SenseYo Стъклена Кана Стъклена Кана с Подвижна Инфузором от Неръждаема Стомана, Чайници с Инфузорами за Хлабав Чай Цъфтят Чай,1200 мл/40 грама, Отличен подарък за Любител?

SenseYo Стъклена Кана Стъклена Кана с Подвижна Инфузором от Неръждаема Стомана, Чайници с Инфузорами за Хлабав Чай Цъфтят Чай,1200

BGN 11.19

Сума
Налично

❤ ЕЛЕГАНТЕН дизайн : Ергономична дръжка, по-широка и дебела за трайно улавяне и по-трудозатратного комфорт.Coffee maker разполага с голям капацитет 40 грама, която е достатъчна за ежедневна употреба или за обслужване на партита. ❤ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Изработен от устойчив borosilicate стъкло и неръждаема стомана 304, не съдържа BPA и олово.Този стъклен чайник огнеупорни.Може да се загрява директно електрически гончарными фурни и открит огън. ❤ КАНА С ПИВОВАРОМ : Пивовар среден размер и може лесно приготвяне на различни видове чай.Това е готварска печка, микровълнова печка и съдомиялна машина, по-безопасни и удобни за ежедневна употреба. ❤ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : идеален като празничен подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа, за близки, майки, приятели, любители на чай, които ще направят всички видове чай и напитки с този стъклен чайник!. ❤ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : прозрачен гърне с елегантен и лесен за почистване, използвайте губчатую четка, за да го почистите!Това няма да утежни работата си по почистване.Чучур гладко разпределя водата, за предотвратяване на обратен поток и запази маса чист.ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК Е подходящ, тъй като празничен подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа, за близки, майки, приятели, любители на чай, които ще направят всички видове чай и напитки с този стъклен чайник!.

Всичко за продукта

Подобни оферти