.

.

Черни Горещо Лепило на Пръчки, Enpoint 3.93 x 0.43 in Пълен Размер Термоклеевые Пръчици с Инструмент За Ремонт на Вдлъбнатини Лепило на Пръчки EVA Цветни Термоклеевые Лепило ?

Черни Горещо Лепило на Пръчки, Enpoint 3.93 x 0.43 in Пълен Размер Термоклеевые Пръчици с Инструмент За Ремонт на Вдлъбнатини

BGN 7.59

Сума
Налично

【Най-добрият избор】Напълно 36 бр. черни термоклеевые пръчки за повечето ремонтни работи и 11 мм/0,43 инча диаметър на лепилни пръчки е подходящ за повечето стандартни лепилни инструменти с леко операцията. 【Най-силна вискозитет】Черни горещо лепило на пръчки, изработени от естествена и без мирис на смола ЕВА, силна вискозитет, без мирис, силно лепило, антивозрастного, красив цвят. 【Силно лепило】Силно лепило е изработен от допълнителни нано-увеличените адгезивных черни частици, произведени от качествен и надежден EVA.Може да се използва върху дърво, плат, войлке, пластмаси, керамика и стъкло. 【Лесна употреба】Просто да поставите клеевую пръчка в лепилен инструмент, свържете се включва и лепило.Това е идеалното лепило за домашни, офис и училищни проекти.Идеалното лепило за вашите работи и проекти направи си САМ".Моля, използвайте лепило на пръчки под надзора на възрастни. 【Широко прилагане на】Горещо лепило на пръчки Стопява слипчивые са идеални за хартия и химикалки/пластмаси/дърво/стъкло/плат/метал и т.н., като направя картички, запечатване на кутии, красота повод телефон, занаяти Коледа, електронни уреди, училище, домашни декорации и занаятчийски изкуства и САМ.Може да се използва върху дърво, плат, войлке, пластмаси, керамика и стъкло.

Всичко за продукта

Подобни оферти