.

.

Fannas Преносим Пътен Кутия За Хапчета, Am Pm Подвижна Органайзер За Хапчета, 6 Отделения Титуляр За Хапчета, Медицински Органайзер за Витамини, Ежедневна Калъф за табле?

Fannas Преносим Пътен Кутия За Хапчета, Am Pm Подвижна Органайзер За Хапчета, 6 Отделения Титуляр За Хапчета, Медицински Органайзер

BGN 10.39

Сума
Налично

【Premium Хапчета Organizer】Тази кутия за таблетки са изработени от висококачествени и най-добрите материали за PC.Не съдържа BPA, е здрава и не е химичен мирис.БЕЗОПАСЕН и ЗДРАВОСЛОВЕН, това е чудесен притежателя на хапчета за таблетки, капсули, рибено масло и витамини, а също и като напомняне за планирани таблетки. 【Преносим и лесен за съхранение】Калъф за таблетки са удобни за носене в джоба на палтото и ръчни чанти.Подходящ за пътуване и отдих. 6 отделения могат да се разделят на различни видове таблетки и да ги приведе в ред.Перфектен органайзер за съхранение на лекарства. 【Лесно почистване и многократно използване на】Подвижни вътрешни капачки правят тази кутия е лесно за почистване, извадете и ги поставя обратно.Можете да го използвате за сгъване и сортиране на своите орнаменти по време на пътуване, идеалният начин да спаси своите малки и защита.Добър подарък за себе си, роднини, старши, приятелите. 【Водоустойчив и да се запази свежестта】 Кутии за хапчета, които могат да бъдат водоустойчиви, означават, че те също могат да си хапчета пресни.Добавеното силиконово пръстен прави го плътно затворен и запазва свеж, никакви хапчета няма.прахоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, леко тегло. 【Малка кутия за хапчета】Всеки органайзер за лекарства ще бъдат тествани индивидуално, за да се гарантира вашето удовлетворение.Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с качеството на нашите организаторите на таблетки, ние ще осигурим за обслужване на клиенти.Силна подобрена определяне на ключалката.Плавно и трайно отваряне и затваряне на над 5000 пъти.Може да продължи 2-3 години, ако се използват 5 пъти по-отворен и затворен ден.Може да се наложи да вземат отношение различни хапчета за едно хранене, с помощта на тази кутия може да се подреди лекарства преди и извадете ги, когато излизате навън.Той може да съхранявате и организирате хапчета подреден, малък, но удобен.Подходящи за носене, когато отидете на пътуване и други дейности на открито.Дори като ежедневие удобно попълване на полето за витамин DHA EPA таблети organizer.

Всичко за продукта

Подобни оферти