.

.

Масажор за Физиотерапия, акупунктура, Масажор Хандхэльд болка нулиране на Терапевтичен Повишава за Релаксация на мускулите, за Дома, за офиса

Масажор за Физиотерапия, акупунктура, Масажор Хандхэльд болка нулиране на Терапевтичен Повишава за Релаксация на мускулите, за

BGN 12.56

Сума
Налично

Подходящ за всеки тип тяло и мускули, включително ръцете, шията, краката, гърдите, ключиците и всички болни мускули.Ергономичен дизайн прави улавяне на удобно и осигурява точното налягане за постигане на дълбок масаж техники на граничната точка на точка с минимални усилия.Чудесен масажен инструмент за след тренировка, той може да помогне за облекчаване на млечна киселина и болки в мускулите, кара те отлично се отпуснете след тренировка.Облекчава главоболие, напрежение, както и бързо облекчава болката при възпалени, напрегнати или переутомленных мускулите, осигурявайки перфектен масаж ефект.Той може да стимулира притока на кръв, да се отпуснете болки в мускулите и освобождаване на положително енергийно поле.Функция : 1. Чудесен масажен инструмент за след тренировка, той може да помогне за облекчаване на млечна киселина и болки в мускулите, кара те отлично се отпуснете след тренировка.2. Ергономичен дизайн, за да направите сцепление удобно и да се осигури точното налягане за постигане на дълбок масаж техники на граничната точка на точка с минимални усилия.3. Облекчава главоболие, напрежение и бързо облекчава болката при възпалени, напрегнати или переутомленных мускулите, осигурявайки перфектен масаж ефект.4. Подходящ за всеки тип тяло и мускули, включително ръцете, шията, краката, гърдите, ключиците и всички болни мускули.5. Той може да стимулира притока на кръв, да се отпуснете болки в мускулите и освобождаване на положително енергийно поле.Как да използвате : Поставете масажното глава на масажен пистолет и щракнете там, където боли.Ако той не е достатъчно силен, кликнете върху нея все по-силно и по-силно.Спецификация : Тип елемент : Дълбок масаж на тъканите Tool Material : Неръждаема стомана, пластмаса Приложими части : Подходящ за всеки тип тяло и мускули, включително ръцете, шията, краката, гърба, гръдния кош, ключицата, всички болни мускули.Функция : 1. Болката в гърба е 2. Болка в горната и средната част на гърба 3. Хронична болка в областта на шията или бедре4. Мускулната болка след тренировка 5. Главоболие, стрес 6. Болка в меките тъкани на почти всяка част на тела7. Той може да стимулира притока на кръв, да се отпуснете болки в мускулите и освобождаване на положително енергийно поле.Той е отличен за врата, гърба, раменете, краката и ходилата.8. Масаж техники на граничната точка гледна може да подобри вашето физическо състояние и да се улесни циркулацията на кръвта.9. Миофасциальная релакс : отпуснете мускулите и ставите, облекчаване на налягането след работа и махнете отметката от болката, причинена от тялото. (Особено точката на меридиана на стъпалата на краката) Списък на пакета : 1 х масаж инструмент.

Всичко за продукта

Item Type:
Deep Tissue Massage Tool
Material:
Stainless Steel, Plastic 
Applicable Parts:
Suitable for any body type and muscles, including arms, neck, legs, back, chest, collarbone, any sore muscles.
Function:
 
1. Low back pain :
2. Upper and middle back pain :
3. Chronic neck or hip pain :
4. Muscle pain after exercise :
5. Tension headache :
6. Soft tissue pain in almost any part of the body :
7. It can help stimulate blood flow, relax muscle soreness, and release positive energy field. It is great for the neck, back, shoulders, legs and feet. :
8. The trigger point massage tool can improve your physical condition and promote blood circulation. :
9. Myofascial relaxation:
relax muscles and joints, release pressure after work, and relieve pain caused by the body. (Especially the meridian points on the soles of the feet)
Package List:
1 x Massage Tool :
Подобни оферти