.

.

DUzhen ENK-CM101 Автоматично индукционное гравитационното за определяне на Завъртане на Автомобила отдушник на Притежателя на телефона(черно) Аксесоари (цвят : сребрист)

DUzhen ENK-CM101 Автоматично индукционное гравитационното за определяне на Завъртане на Автомобила отдушник на Притежателя на

BGN 58.96

Сума
Налично

1. Безжична бързо зареждане, мигновен зареждане, интелигентна идентификация. 2. Удобна дейност, лека, за да изберете и инсталирате, компактен дизайн, няма да навреди на колата. 3. Твърда и стабилна основа, гениален и изтънчен дизайн, не ще попречат на зрение на водача, за по-безопасно шофиране. 4. Липса на щети за излизане на въздуха, което прави колата по-красива. 5. Чисто нов, високо качество, стилен и красив, може да се използва във всички мобилни телефони.Прост и стилен, направи живота по-хубав, можете да се обърнете към следващия, за да си купя.1. Гравитационна инсталация, односекундная заключване, сигурна и надеждна. 2. Триъгълна форма, надеждно улавя телефон дори при движение / внезапно спиране на ленти за забавяне и неравни дорогах3. 360-градусная на въртящата се сфера позволява да има няколко ъгли на видимост 4. Запазено отвор за зареждане на батерията за по-удобно зареждане при вождении5. Твърд устойчив на надраскване мат в двойна дръжка на притежателя, който може твърдо да стои на изхода на въздуха колата, сигурно без вреда за car6. Регулируема скоба осигурява подходящ за различни мобилни телефони комфорт и практичност, което ви различен житейски опит.

Всичко за продукта

Подобни оферти