.

.

jojofuny 4 бр. Стенен Рафтове За Обувки Пластмасовия Стенен Органайзер За Обувки Пластмасов Държач За Обувки с Дръжки, Закачалки, Рафтове За Обувки За Съхранение на Обу?

jojofuny 4 бр. Стенен Рафтове За Обувки Пластмасовия Стенен Органайзер За Обувки Пластмасов Държач За Обувки с Дръжки, Закачалки,

BGN 7.99

Сума
Налично

Здрава и надеждна конструкция.Може дълго да се задържи на стената.Стенни стойка за обувки.С двустранно лепило, трайни и екологично чисти.Държач за обувки.Спестяване на пространство, удобство, възможност за съхранение на стонгов.Стенен Органайзер за обувки.Практически триизмерна стойка за обувки с паста, може да се мотае обувки общия размер.Отлично решение за спестяване на пространство, лесен монтаж, без инструменти, не се изисква.Рафтове за съхранение на обувки.Описание Стенен Рафтове за Обувки Пластмасовия Стенен Органайзер за обувки Пластмасов държач за обувки с Дръжки, Закачалки, Рафтове За Обувки За Съхранение на Обувки Организатор за Баня Дома Характеристики - Цвят : бял.- Материал : ABS-пластмаса.- Размер : 25* 6,5* 10 виж - Размер : 4 бр. Пакет, включващ 4 * Креативна триизмерна стенни подвесная стойка за обувки с паста САМ Стойка за съхранение на обувки ( бял ).

Всичко за продукта

Подобни оферти