.

.

Комплект Посуда за самостоятелно хранене на Бебето, Детски Led Аксесоари За Отбиване от гърдата-Регулируеми Силиконови Престилки, Силиконови Смукателна Разделени ?

Комплект Посуда за самостоятелно хранене на Бебето, Детски Led Аксесоари За Отбиване от гърдата-Регулируеми Силиконови Престилки,

BGN 20.79

Сума
Налично

【Baby Aids Самостоятелно Feeding Set】2 регулируеми нагрудника, 1 split смукателна плоча, 1 лъжичка, 1 вилица и 1 кърпа.Всички те постави переносную чанта.Те ще ви помогнат да преведете вашето бебе на самостоятелно хранене. 【Премия и безопасен силикон】 е Изработена от 100% хранително силикон , нашият комплект чинии, кърпа и престилки не съдържат BPA, нетоксичен, не съдържа PVC и фталатов, са безопасни за вашето бебе, за да хапят и да не навреди на кожата на вашето дете.Освен това, този комплект за хранене е безопасно за микровълнова печка. 【Лесно почистване】 Водоустойчив и устойчив на петна.Просто използвайте сапунена или друга моющую вода, за да отмие му.И може да се мие в съдомиялна машина. 【Преносим 】по-Голямата част от времето си, имате нужда от портативен комплект детски прибори.Не само у дома и в ресторанта, но и може да се вземе набор от тази на съдове за пътуване за деца. 【Satisafactory Service】 Mounkie се стреми да осигури премиум силиконов продукт и да предложи задоволяване на клиентския опит.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен резултат в рамките на 24 часа.Moonkie Silicone World Moonkie се стреми да създаде най-щастливите моменти дегустация на храна за нашите бебета.Затова ние разработваме тези удобни и безопасни детски силиконови изделия въз основа на предложенията на много майки, за да се създаде най-радостното опит хранене за бебето.Технически характеристики на Пакет включва : 2* Регулируеми престилки 1* Split смукателна плоча 1* Лъжици+1* Вилица 1* Салфетка 1* Преносим подарък пакет.

Всичко за продукта

Подобни оферти