.

.

YYQIANG Modern Home Flower Stand Rack,, Metal Free Standing Succulents Plant Stands for Living Room/Спалня Декор, 3 Color Storage, Display and Decoration of Flower pots (Color : STYLE2, Size : 2)

YYQIANG Modern Home Flower Stand Rack,, Metal Free Standing Succulents Plant Stands for Living Room/Спалня Декор, 3 Color Storage,

BGN 90.04

Сума
Налично

【Здрав метален материал】Може да съдържа различни видове саксийни растения.Красив дизайн заливане поставка за любителите на дома и градината. 【Метална конструкция на притежателя на плантатор】Е с кръг на горната част на ръката.Красив дизайн превъртане работа,много здрава и здрава поставка за саксия,добре е подходящ за тежки саксии с растения или на други саксии,изработени от висока якост на желязо,не е лесно да се е деформирал. 【Щанд дисплея на плантатор】Идеално за това,за да донесе стил и естествена красота във вашия дом,на палубата или тераса,можете да поставите сеялка за вашата входна врата или прозорец, и всички го видим в него, когато дойдат на гости. 【Widly usage】Закрит/открит,на място в помещенията : входно антре,дневна,баня,слънчев прозорец,защитен вътрешен двор, кухня и място на открито : градина,басейн,тераса,магазин за цветя. 【Внимание】 Моля,дръжте саксията в средата на рафтове, стелажи, иначе на багажник, багажник падне и да боли крак на цветя на рамката и да навреди на себе си. ★ Описание : Чудесен предмет на битови и градински декор, чудесен подарък за вашия любим градинар.★ Спецификация : Материал : металлразмер : 25×85 см★ Характеристики : Красив дизайн горшечный Стендер за любителите на дома и градината.Траен, сигурен, лесен за почистване и се отстранява.Придайте на вашия дом, тераса или вътрешен двор перфектна комбинация от класически стил и естествената си красота с помощта на тази очарователна поставки за саксии.Създаване на атрактивни дисплеи от саксийни цветя.Идеална за двор, веранди и балкони.Той може да бъде пълен, когато не се използва.пространство сэкономлено, той добре опаковани в картонена кутия, един хубав подарък за вашите приятели или семейство.★ Кръст Бод Пакет включва : 1 х Поставка за цветя★ Съвети : Растенията, саксия и други елементи не са включени.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с вашата поръчка.Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.Моля, имайте в предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.★ Възможни са незначителни разлики в цвета се дължи на технологията на снимане и настройки на светлинния дисплей, така че, моля ви, разберете, че това е реален продукт!★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.★ Гаранционния срок е 30 дни след покупка, и ние не ще се върне или се върне на продукти, които надвишават 30 дни!.

Всичко за продукта

Material:
Metal
Size:
25×85cm
★ Characteristics:
Beautiful design potted Stander for home and garden lovers. :
Durable, safe, easy to clean and remove. :
Give your home, deck, or patio the perfect combination of classic style and natural beauty with this charming planter stand. :
Create attractive displays of potted flowers. Ideal for patios, porches and balconies. :
It can be Packing when not in use. Space saved, It's packed well in box, a nice gift for your friends or family. :
★ Package Include:
1×Flower stand :
★ Tips:
The plants, flower pot and other items are not included. :
Feel free to contact us if you have any issues with your order. :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
★ There may be slight color differences due to shooting technology and light display parameters, so please understand that it is an actual product! :
★ If you have any questions, please feel free to contact us by email. :
★ The warranty period is 30 days after purchase, and we will not return or refund products that exceed 30 days! :
Подобни оферти