.

.

TIYOLAT 150 бр 1/4 Капково Напояване е Тръба Крайни Тапи за Капково Напояване е Тръба Край на Затваряне на Дупки Тапи за Напояване и за Битови Градина инсталиране напоите?

TIYOLAT 150 бр 1/4 Капково Напояване е Тръба Крайни Тапи за Капково Напояване е Тръба Край на Затваряне на Дупки Тапи за Напояване

BGN 6.39

Сума
Налично

【Ще получите】 : 150 бр капково напояване корк, количество достатъчно, за да отговарят на вашите нужди за напояване на градински аксесоари и заменах. 【Голям и малък края на】 : Корк дупки напоителна тръба, подходящи за затыкания обица на дупки в 1/2-инчови тръби за капково напояване или за затыкания края на 1/4-inch линия на радиатора, ни тапи за капково напояване са подходящи за най-малките капельных тръби. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Просто плътно поставете тръбата в отвора на тръбата, за много гъста кацане, която няма да изтече.При желание можете да използвате топлинна пистолет или сешоар, за да омекоти край на тръбата преди вмъкването. 【Здрав материал】 : Изработен е от висококачествен практически материал, здрав, силен, водостойких, химически устойчиви материали, за да се осигури дълъг експлоатационен срок.Уверете се, че сте поставили свързани детайл в вода 75~80°c в продължение на 35 секунди преди събрание.След като се охлади, с тръба ще останат запечатани. 【Широко приложение】 : Подходящ за градина, оранжерия, жилищни, земеделски, на тревата и на земеделските системи за напояване.Съхранява резервни части под ръка, за поддръжка или замяна. 1.Удобен и лесен за инсталиране, здраво свързани, не е лесен за това да падне 2.Изработен от висококачествен почти материал, здрави, силни, водостойких, химически устойчиви материали, за да се уверим дълъг живот. 3.Подходящ за системи за напояване на градина, оранжерия, жилищни, селскостопански, градински и селскостопански поливане.Спецификация : Количество : 150 парчета Цвят : черен Обърнете внимание : всички Малки предмети са включени.Да се съхранява далеч от деца на възраст под 3 години.

Всичко за продукта

Подобни оферти