.

.

Black and White Лили | Amazing Wall Art Mosaic | Мозайка Designs by Mosaics Lab | Собственоръчно Glass | Този шедьовър е великолепна като стенно изкуство | Са идеални за всеки офис, хол.

Black and White Лили | Amazing Wall Art Mosaic | Мозайка Designs by Mosaics Lab | Собственоръчно Glass | Този шедьовър е великолепна

BGN 40.00

Сума
Налично

★ РЪЧНА РАБОТА на МАЙСТОРИ-ЗАНАЯТЧИИ : това е изкуството на мозайката е създаден от майстори-занаятчии и мастерицами с над 30-годишен опит. ★ УСТОЙЧИВОСТ КЪМ СУРОВИТЕ УСЛОВИЯ : това е мозайка стенно изкуство за естествено устойчиви към различни среди (суха, влажна и мокра) и различни атмосферни условия (студ, слънчева светлина и екстремна горещина). ★ НАПЪЛНО ПРИСПОСОБИМА : размер, форма и цвят на мозайката на изкуството могат да бъдат изцяло персонализирани. ★ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ : 100% гаранция за удовлетворение и доживотна гаранция. ★ МНОГО лесно инсталиране : това е мозайка монтиране на изкуството, изработени на вкара гърба на подкрепа за по-лесна инсталация.Инсталирането на този шедьовър на мозайката е проста и интересна.СПЕЦИАЛНАТА ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ ★ Ние в Mosaics Lab се гордеем с нашите верни на обслужване на клиентите и репутацията ни означава много за нас.Затова ние ще направим всичко възможно и ще бъдем с вас на всяка крачка - от помощ при избора на плочки с нашата стена до това, за да може с удоволствие да се мотае я в своята.Така че не забравяйте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, искания или искате да получите консултация.НЕСРАВНИМО КАЧЕСТВО ★ тя Е невероятна мозайка монтиране на изкуството е направено ръчно от висококвалифицирани и опитни майстори, които са се научили на занаят от техните бащи и предци.★ Това мозайка стенно изкуство е създаден с грижа,точност, с креативност и несравнимо внимание към детайлите. ★ Ние инвестираме в най-висококачествени ръчно изработени плочки, отлична изработка и отлично обслужване на клиентите, така че можете да бъдете сигурни, че ще обикнете своята мозайка. ★ Ние използваме само най-висококачествени плочки ръчно рязане от 100% естествен мрамор и камъни. ★ The Mosaic Wall Art ще служат цял живот, и това е 100% гарантирано ще подобри и напълно превръщането на вашето жизнено пространство. ПРЕПОРЪЧВА се ИЗПОЛЗВАНЕТО И ИНСТАЛИРАНЕТО★ Това е невероятно единственото по рода си мозайка стенно изкуство режете ръчно изработено така, че тя да отговаря на вашия пода, стените, масата,кухнята и задната част на банята. ★ Страхотна мозайка изкуство е подходящ, тъй като стенописите за всеки офис,спалня, хол, трапезария, вход, градина или търговски помещения. ★ Мозайка монтиране на изкуството, изработени на вкара наковалнята, че го прави много лесен за инсталиране.Му могат да бъдат прикрепени директно към всяка повърхност или стена, а може да се залепи върху дървена опора и да се мотае като стенно изкуство.ДЕТАЙЛИ изкуството на МОЗАЙКАТА★ Използвани материали : стъкло ★ Брой плочки : 16366 ★Брой пакети : 1 ★ Пакетът включва : мозайка изкуство, подмяна на плочки,водно лепило, ръководство за инсталация. ★Ние не можем да чакам, когато станете горд собственик на тази прекрасна мозайката стена на изкуството.★.

Всичко за продукта

Подобни оферти