.

.

Череп Серия от Стикери За Нокти 10 бр. За Жени и момичета, Вечерни Декорация на Нокти, Стикери Фолио за Предаване на Ужасите Стикери За Нокти Дизайн за Маникюрного Са?

Череп Серия от Стикери За Нокти 10 бр. За Жени и момичета, Вечерни Декорация на Нокти, Стикери Фолио за Предаване на Ужасите Стикери

BGN 5.59

Сума
Налично

Опаковка : 10 листа фолио transfer Skull Series маникюр decals design, много подходяща за професионален маникюр и домашна употреба, подходящ за студенти нийл-арт и любителите на нийл арт.Дизайн на ноктите : Стикери за нокти, разработен с модели на тема Хелоуин, които да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти.Направете маникюр на вашите нокти повече от очарователна.Лесна употреба : Натиснете фолио за нокти на ноктите след нанасяне на лепило за нокти, само за няколко секунди може да се получи страхотен дизайн нокти.Подходящ за професионални и начинаещи използване, ви напомняме : в Целия лепило за нокти трябва да се използва лепило за нокти с фолио.Причина : най-Добрият подарък за вашата съпруга, приятелка, майка, роднини, приятели.Подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Помощ : Ако имате някакви въпроси относно покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.можете да замените или да ги върнат, можете да сте сигурни в покупката.Как да използвате : 1. Изберете вашия любим стил фолио за нокти и нарежете го в подходящ размер. 2. Подгответе ноктите, нанесете основен слой и подсушете го. 3. Нанесете цветен лак за нокти (по-тъмен цвят) и изсъхне (но не напълно суха, дръж го още малко лепкава). 4. Натиснете фолио на ноктите за известно време, след това отлепете фолиото. 5. Махнете фолиото и фигура фолио трябва да се придържаме към ногтю, и изсъхне. 6. Пломбират го горния слой, за да предпазите фолио.

Всичко за продукта

Подобни оферти