.

.

16L Автоматично Безконтактно Умен Инфрачервен Сензор за Движение на Отпадъци Кофа за Боклук Кухня Кофа за Боклук Кофи за Боклук за Дома, Стая, Кухня автомобил (Цвят :

16L Автоматично Безконтактно Умен Инфрачервен Сензор за Движение на Отпадъци Кофа за Боклук Кухня Кофа за Боклук Кофи за Боклук

BGN 24.59

Сума
Налично

1. ультракрасный режим на откриване, интелигентен режим на докосване, двойна ультракрасный режим на откриване на допир, с по-дълъг живот на батерията, ръчен режим, акумулаторна батерия, нормално отворен, бъчва капацитет 16 L, дизайн бутон за допир, евтин резервен дизайн. 2. Няколко софтуерни промени за оптимизиране на интелект и скоростта на чип IC, да ви донесат повече практически опит за работа с продукта и жизнен опит. 3. ненасочена инфрачервена вибрационна индукция, 30 см рационализирането на големи разстояния, затворен програма безшумна капачки. 4.Двоен режим стерео индукция, бързо отваряне, тихо откритие, ниска консумация на енергия и защита на околната среда. 5.На капака има режим на престой на открито, за да лесно да се премахне и да се замени торби за боклук и рециклиране на отпадъци.

Всичко за продукта

Подобни оферти