.

.

Смесица от шоколад, търговско електрически нагревател шоколад £ 22 капацитет на професионално шоколад Ястия шоколад закаляя смесица от термоизолация на машини за ?

Смесица от шоколад, търговско електрически нагревател шоколад £ 22 капацитет на професионално шоколад Ястия шоколад закаляя смесица

BGN 127.20

Сума
Налично

???ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ е както за домашна, така и за търговска употреба.Chocolate hobbiest би искал да го използвате в "Свети Валентин", на детски партита, посиделках приятели и така нататък.И той работи добре като затопляне на храна за кафе-бар, ресторант, пекарни, шоколадова магазин и много други. ????Смесица от ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : С максимален капацитет до 8 кг/17 килограма, тази смесица от шоколад позволява да се правят големи бакты вкусни сосове с орехи, плодове, бисквитки в рамките на кратък период от време. ????ПОСТОЯННА ТЕМПЕРАТУРА по-ТОПЛО : Температура на нагряване на шоколад темперирующей на машината може да се регулира по желание.Със силна власт 1000w,той може да запази храна на постоянно развиващите температура. ????ПЛАВИЛЬЩИК НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, този commecial електрически смесица от отличава ржавчин-устойчив, теплостойким, коррозионностойким, безопасни за здравето, и лесен за почистване. ????ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ : 100% гаранция за удовлетворение.Ако не сте доволни от нашите продукти, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Нашите продукти са потопени от НАС(CA или NJ)само трябва Да 2-7 дни, за да получите пакет.Размер : двоен гърне.

Всичко за продукта

Подобни оферти