.

.

Електрически тиган с капак, многофункционална електрическа тиган с незалепващо покритие от Неръждаема стомана, мини-нагревательная тиган с хладка чувствителни н?

Електрически тиган с капак, многофункционална електрическа тиган с незалепващо покритие от Неръждаема стомана, мини-нагревательная

BGN 45.02

Сума
Налично

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【 Мультиварка】Го много лесно се използва като мультиварки, на тиган или на електрическа тиган, бързо да се пека, пека на скара, печено на пара и се запържва малки семейни ястия с минимална почистване. 【Двухскоростная регулиране на】Един бутон може да започнете готвенето, на две нива и може да се регулира, 300 W/600 W може свободно да се сменят. 【Равномерно загряване】Целият кръг се нагрява, отопление на по-равномерно температурата се покачва по-бързо, а храната става по-вкусна. 【Задълбочаване на вътрешния резервоар】Нашият вътрешен резервоар има по-задълбочено конструкция, за да се предотврати разливане на храна, и е оборудван с видима капачка, за да може да наблюдава промяна в храната. 【Малък склад 】Той е малък по размер и лесно да се съхраняват, много подходящ за един човек, който живее в общежитие, без плочи или не обича храна за вкъщи.Ако искате да отидете на екскурзия или пикник, този малък портативен електрически гореща пот и ще се превърне в най-добрия си приятел по пътя!.

Всичко за продукта

Подобни оферти