.

.

Ден На Свети Валентин Нокти Stamper Комплект 5 Бр Нокти Шаблон За Пробиване На Плоча+1 Нокти Stamper+1 Стъргало, Любов, Сърце, Роза Лист Писмо Цвете Слънчоглед Нокти Шаблони ?

Ден На Свети Валентин Нокти Stamper Комплект 5 Бр Нокти Шаблон За Пробиване На Плоча+1 Нокти Stamper+1 Стъргало, Любов, Сърце,

BGN 7.99

Сума
Налично

【Набор от пластини за пробиване на ноктите】 : 5 бр. Плоча за пробиване на ноктите в "Свети Валентин" (размери : 4,72"*1,57"),1 бр. стъргало, 1 бр. прозрачен силикон стампер за нокти.Подходящ за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, пролетта, лятото, за ежедневна употреба. 【Безопасен материал】 : Плоча за пробиване на ноктите в "Свети Валентин" е изработена от шаблони за нокти от неръждаема стомана, здрав, и вие можете лесно да получите фигура с помощта на лепило за нокти.И, моля, бъдете внимателни с ръбове при използване. 【Комплект за декорация на нокти в "Свети Валентин"】 : Различни модели за дизайн на ноктите по темата на Деня на Свети Валентин, любов, роза, букви, слънчогледи, геометрия, цветя и листа с дизайн на ноктите.Идеално за партита в "Свети Валентин". 【Лесна употреба】 : Инструменти за пробиване на шаблони за маникюр са лесни за използване, попълнете контур лак за нокти, а след това се прехвърля за рисуване на нокти. 【Помощ】 : Гаранция На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа, и ако стоката е повредена или има сериозен проблем, 100% възвръщаемост ще бъде гарантирано.

Всичко за продукта

Подобни оферти