.

.

Fansipro Гаечен Ключ, Без деформация, Аксесоари Комплекти За пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант; Фабрика, 65x25(мм), сребърен, 9 бр. Ръчни Инструменти Гаечни Ключов?

Fansipro Гаечен Ключ, Без деформация, Аксесоари Комплекти За пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант; Фабрика, 65x25(мм),

BGN 11.08

Сума
Налично

Приложими случаи : ремонт на автомобили, декорация на мебели, дом, открит, пътуване, къмпинг, ремонт на машини и т.н. Приложими хора : е подходяща само за възрастни.Процесът на обработка на външните повърхности на този ключ : никелирование.Този гаечен ключ лесни за носене и лесен за изпълнение.Между вътрешната страна шест двустранен винт и гаечен ключ разполага с шест контактни повърхности, които напълно са напрегнати и им е трудно да навреди.Подходящи за тези случаи : за Пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант; Фабрика; Строителна площадка; Промишленост; Декорации; магазина; Ежедневното домакинство Цвят : сребро Материал : стомана Форма на продукт : Неправилна форма с Напълно нето Тегло : 225(г) Дължина на продукта : 65(мм) Широчина на продукта : 25(mm) Списък на пакетите : 9 бр. Ръчни инструменти гаечни ключове / гаечни ключове Описание : на Приложимите случаи : ремонт на автомобили, декорация на мебели, у дома, на открито, пътуване, къмпинг, ремонт на машини и т.н. Приложими хора : подходящ само за възрастни и в Процеса на обработка на външните повърхности на този ключ : никелирование Този ключ е лесен за носене и лесен Има шест контактни повърхности между вътрешната страна шест двустранен винт и гаечен ключ, които напълно са напрегнати и не е лесно да се нарани, Той може да затегнете винтовете в дупки с Диаметър и дължина на ключа го определят силата на усукване Той може да се използва за завинтване на малки винтове в Двата края ключ могат да бъдат използвани предупредителни уши : Винт с шестоъгълни глави (вертикално разстояние между две успоредни страни шестигранника) 6 мм съответства на стъпка на винта с шестоъгълни глави : M8. Стъпка на винта с плоска глава : M10. Стъпка полукруглого винт : М10. Стъпка инсталационния винт : M12. M14. Стъпка инсталационния винт : M10 1. Дръжте далеч от деца 2. Дръжте далеч от места с висока температура 3. Сложете го в ниска позиция, за да се избегне нараняване.

Всичко за продукта

Подобни оферти