.

.

Mgorgeous Магнитна бормашина 550 об/мин Скорост на Шпиндела Ел. Магнитна Сверлильная Система с 1-1 / 2 инча (40 мм) Диаметър на Пробиване Електрическа Точността на Пробиване.

Mgorgeous Магнитна бормашина 550 об/мин Скорост на Шпиндела Ел. Магнитна Сверлильная Система с 1-1 / 2 инча (40 мм) Диаметър на

BGN 160.80

Сума
Налично

【Мощен диаметър на спирално свредло : 1,5-13 mm; Диаметърът на откриването диапазон : 12-40 mm. 【12,000 N Магнитна сила】-Мощен двуетапен магнит може да генерира 12,000 N задръжте сила, като се гарантира, че пробивна машина не ще се движат в работата.Благодарение на электромагнитному основата на нашия магнитен пробивна машина сигурно се засилва по време на употреба благодарение на трайно железния дъното. 【Максимално разстояние за преместване】-Тази магнитна сверлильная машина е на максимално разстояние на преместване на 180 мм, която осигурява максимална производителност за тежки условия на работа. 【Широко се използва】-Приложим за стоманена конструкция, корабостроене, производство на оборудване, монтаж на оборудване, мостовому машиностроению, ветроэнергетике, платформата, енергийно строителство, жп и производство и т.н.

Всичко за продукта

Подобни оферти