.

.

Конвертор електрически Инструменти, Жак за Захващане на Батерията Без Свободен Притежателя на Док-станция Стабилен с Универсална Катарама за Електрически съоръж?

Конвертор електрически Инструменти, Жак за Захващане на Батерията Без Свободен Притежателя на Док-станция Стабилен с Универсална

BGN 14.23

Сума
Налично

Температурна устойчивост до 200 градуса по Целзий и предотвратява омекване поради дълго време работа.Скоба изработена от твърда пластмаса, отлитого под налягане, с потайными дупки за винтове за надеждна инсталация.Удобно пристегивать батерия на зона при работа на височина, а също така, може да се монтира на батерията на стената, когато не се използва.Моля, качествен найлон 66 и материали от стъклени влакна за осигуряване на устойчивост на топлина.Батерията може напълно да остана на място и няма да излизаш при инсталиране с главата надолу.Функция : 1. Удобно пристегивать батерия за рамо при работа на височина, а също така, може да се монтира на батерията на стената, когато не се използва. Моля, качествен материал найлон 66 и фибростъкло, за да се осигури устойчивост на температурата 3. Температурна устойчивост до 200 градуса по Целзий и предотвратява омекване, защото от дълго време работы4. Скоба изработена от лят под налягане твърда пластмаса с потайными дупки за винтове за надеждна установки5. Батерията може да бъде напълно заби на място, и не ще бъдат свободни при инсталиране нагоре дномспецификация : Тип елемент : Батерията на Power Mount Connector Buckle Тип : Батерия universal Adapter Батерия : 18 V батерия, за M18, за батерията Списък на пакетите : 6 х жак за захранване на батерията.

Всичко за продукта

Item Type:
Battery Power Mount Connector
Buckle Type:
Battery universal
Adapter Battery:
18V battery, for M18, for battery
Package List:
6 x Battery Power Mount Connector :
Подобни оферти