.

.

Обвивка на игровия контролер, Геймпад Лесно Запознат и се заменя с Изискан и страхотен Външен вид на Лъскав за PS5 Gamepad(стоманена пепел)

Обвивка на игровия контролер, Геймпад Лесно Запознат и се заменя с Изискан и страхотен Външен вид на Лъскав за PS5 Gamepad(стоманена

BGN 35.60

Сума
Налично

【Изискан и страхотен външен вид】Изискан и страхотен външен вид може ефективно да защити своя гейм контролер от надраскване. 【Здрав материал ABS】Използването на устойчив материал ABS, трайно и износостойкого, продължителна употреба. 【Специален дизайн】Специално разработен за контролер PS5, той идеално се съчетава с оригинално оборудване. 【Гладка повърхност】Той е гладък и на допир се чувства добре, което ви позволява да се насладите на най-доброто хазартни преживявания. 【Лесно да се разглобява и да се замени】САМ гейм контролер за смяна на черупката, с отвертка, е лесно да се разглобява и да се замени.Функция : 1. Специално разработен за контролер PS5, той идеално се съчетава с оригинално оборудване.2. Изискан и страхотен външен вид може ефективно да защити своя гейм контролер от надраскване.3. Използването на устойчив материал ABS, трайно и износостойкого, продължителна употреба.4. Елегантен и сензорен се чувства добре, което ви позволява да се насладите на най-доброто хазартни преживявания.5. Направи си САМ гейм контролер за смяна на черупката, с отвертка, лесно се обработва и се заменя.Спецификация : Тип елемент : Гейм контролер ShellМатериал : ABSApplicable Обзавеждане : За контролер PS5 Списък на пакетите : 1 x Гейм контролер Shell1 x Отвертка.

Всичко за продукта

Item Type:
Game Controller Shell
Material:
ABS
Applicable Equipment:
For PS5 Controller
Package List:
1 x Game Controller Shell :
1 x Screwdriver :
Подобни оферти