.

.

Инверсионный Маса BZLLW,притегателната сила на Удар и Лумбалния отдел на гръбначния Стълб,Домакински уреди За Разтягане на Шийния и Лумбалния отдел на гръбначния Ст?

Инверсионный Маса BZLLW,притегателната сила на Удар и Лумбалния отдел на гръбначния Стълб,Домакински уреди За Разтягане на Шийния

BGN 95.99

Сума
Налично

Лаптоп : да се съхранява в килера или в стената можете да стоя с главата надолу и да спортува, където и хол, хоризонтален, офис, балкон - това е сцената за вас.Резбово противоскользящее основа, отказывающееся се плъзгат по време на обърнатия процес, безопасност навсякъде.Дизайн на предпазен колан : удобна форма, се ражда уникален темперамент, дизайн на колана прави упражнения за по-сигурно.Прибиращи регулируеми крака, независимо от ръста си, отговарят на вашите нужди!.Обърнато тялото изисква много енергия, то може да намали теглото, както и други видове спорт, то също може да помогне кръвообращение на организма и подобряване на кръвоснабдяването на главата.Стойка на ръце ергономични.Стои с главата надолу, всеки може лесно да застане с главата надолу, като раменете и главата си по-удобно.Рамката е проектирана в съответствие с изискванията за физическа инженерство и може безопасно да се използва.

Всичко за продукта

Name:
Inverted machine
Weight:
100KG
Gross/net weight:
36KG/33KG
Material technology:
70/50MM steel pipe + U-shaped PU foam + leather
Product size:
1400×740×195MM
Packing size:
1150×700×1460MM
Packing List:
1 x Handstand Machine :
Notes:
1. There may be slight size deviations due to manual measurement, different measuring methods and tools. :
2. The picture may not reflect the actual color of the item because of different photographing light, angle and display monitor. :
Подобни оферти