.

.

OSALADI Сирене Ножове Масло Разпределителя От Неръждаема Стомана, Масло, Сирене, Нож Кухненски Нож в Кухнята Сирене за Рязане на Инструмент Сребро 2 бр.

OSALADI Сирене Ножове Масло Разпределителя От Неръждаема Стомана, Масло, Сирене, Нож Кухненски Нож в Кухнята Сирене за Рязане

BGN 9.35

Сума
Налично

материал от неръждаема стомана, която има дълъг срок на служба.Чудесен подарък за ресторанти и домашно приготвени ястия.Лек, лесен за почистване и лесно да се съхраняват в кухненски шкаф.Компактен размер, който позволява удобно и удобно да улови и запази.Издръжлив и ергономичен дизайн, нож за сирене от неръждаема стомана осигурява балансирана и безопасна работа с него при рязане.Насладете се на щастлив и удобен времето за приготвяне и вкусна храна с помощта на този инструмент.Описание на Този обект е инструмент за рязане на сирене.изработен от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив и сигурен.подходящ е за семейни кухни и ресторанти и т.н. Вие можете да използвате този инструмент за рязане на сирене, за да се готви вкусна храна за своето семейство, приятели и т.н. Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : неръждаема стомана - Размер : 14. 00 X4. 00 X3. 00cm/ 5. 50 X1. 57 X1. 18inch.- материал от неръждаема стомана, която има дълъг срок на служба.Чудесен подарък за ресторанти и домашно приготвени ястия.- Лек, лесен за почистване и лесно да се съхраняват в кухненски шкаф.- Компактен размер, който позволява удобно и удобно да улови и задържи.- Издръжлив и ергономичен дизайн, нож за сирене от неръждаема стомана осигурява балансирана и безопасна работа с него при рязане.- Насладете се на щастлив и удобен времето за приготвяне и вкусна храна с помощта на този инструмент.Пакетът включва 1 x Ренде за сирене 1 x Нож за сирене.

Всичко за продукта

Подобни оферти