.

.

Термална случайна кутия за храна, штабелируемая удобна термална неръждаема стомана запечатване силикон Ланчбокс плътна 304 за училище(единичен слой, 304 дебел дял (с?

Термална случайна кутия за храна, штабелируемая удобна термална неръждаема стомана запечатване силикон Ланчбокс плътна 304 за

BGN 31.84

Сума
Налично

Дизайн на вентилационни отвори : Принципът на плочи с високо налягане, натискане на отдушник в кутията, отворете горния отдушник, преди да отворите капака, способна лесно да снимате и да се почистват.Плътен капак : От двете страни на обяд-бокс такива предпазни катарами, които могат лесно натискане на бутона, и не е нужно да се притеснявате за това, че на обяд-бокс ще бъде отслабена.Конструкция къса прави с капак и корпус кутии, затворени и безопасни за носене. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване.Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина.Ергономична дръжка : Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.Функция : 1. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване.2. Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина.3. Конструкция нулиране : Принципът на плочи с високо налягане, натискане отменя може поле, разкриване на най-горния отменя преди разкриване на капака, който може лесно отстранени и почистен.4. Плътен капак : От двете страни на обяд-бокс такива защитни катарами, които могат лесно да се затегне натискане, и не е нужно да се притеснявате за това, че на обяд - бокс ще бъде отслабена.Конструкция къса прави с капак и корпус кутии, затворени и безопасни за носене.5. Ергономична дръжка : Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.Спецификация : Тип елемент : Топлинна обяд-боксматериал : 304 Неръждаема стальприменение : за дома, училището, офиса, на открито и т.н., Форма : кръгла Функция за запазване на топлината : Support Microwave : не е на разположение Ефект на спестяване на топлинна енергия : около 1 час на стайна температура 25℃ околната среда Списък на пакетите : 1 x топлинна обяд-бокс Забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Thermal Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel
Application:
For Home, School, Office, Outdoor, Etc.
Shape:
Round
Heat Preservation Function:
Support
Microwave:
Not Available
Heat Preservation Effect:
About 1 Hour At Room Temperature 25℃ Environment
Package List:
1 x Thermal Lunch Box :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Подобни оферти