.

.

преносим Настолен Калкулатор zdz,Преносим Мини-Розово с 12-фигурални Дисплей,Двойна захранва от Слънчева батерия,Прост,Офис,Училищен, студентски подарък (Цвят : розо?

преносим Настолен Калкулатор zdz,Преносим Мини-Розово с 12-фигурални Дисплей,Двойна захранва от Слънчева батерия,Прост,Офис,Училищен,

BGN 45.20

Сума
Налично

*Вие можете да я държа с една ръка да го вземе, където и да отидеш, леко тяло с размерите на карта,да го вземе, където и да отидеш, Просто дръжте го в ръка. *Лек и тънък Корпус, с дебелина 0.8 см., му е лесно да се държи в ръка, а също така той е лек и преносим за носене. *Двойно източник на енергия, слънчева енергия + бутон на батерия, тялото използва кнопочную батерията и слънчева енергия, двойна застраховка, за да улесни грижите. *12-цифрен LCD екран, въпреки че цифрата е по-малка, ясен дисплей и без удар, който може да задоволи дневните нужди от обучение офис. *Цветна кутия опаковка, още един слой на защита, е още едно спокойствие, една найлонова торбичка вътре, никакви драскотини по калкулатор.Product details Name : Calculator Material : Plastic Style : pink/blue Size : 7x11.8см/7x4.6in Power режим на захранване : слънчева батерия + бутон (батериите трябва да бъдат закупени сами по себе си)Приложение : училище/дома/клас/търговски център/office Service съдържание : поради различните измервателни инструменти и техники, ще бъдат незначителни грешки в размер на данни, моля, разберете.Поради разлика между светлината и монитор при стрелба, обикновено това е малка разлика.Изискан външен вид, устойчивост на износване и издръжливост, това е просто произведение на изкуството!.

Всичко за продукта

Подобни оферти