.

.

UXZDX Градина покривка маслостойкая Европейски стил покривка Квадратен Кръгла маса за Домашно масичка за кафе Капак кърпа (Цвят : A, размер : 140x200cm)

UXZDX Градина покривка маслостойкая Европейски стил покривка Квадратен Кръгла маса за Домашно масичка за кафе Капак кърпа (Цвят

BGN 292.02

Сума
Налично

Плат удобна, приятна за кожата и нежна.Графа аккуратная, аккуратная и здрава.Дигитален печат, ярки цветове, миещи се, не е лесно да се деформира.Подходящ за множество сцени, различни заведения за хранене маси, масички и т.н., Плат удобна, приятна за кожата и нежна.Графа аккуратная, аккуратная и здрава.Дигитален печат, ярки цветове, миещи се, не е лесно да се деформира.Масло - и водоустойчиви, устойчиви на миене и не е лесно да се деформира.Подходящ за множество сцени, различни заведения за хранене маси, масички и т.н. Материал : Blended Package включва : 1 * покривка.Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, позволете 2-3% грешки.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против.2. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт.Красиви и практични аксесоари за масата за хранене.

Всичко за продукта

Подобни оферти