.

.

fhda Коровья кожа Куфарче,10 инча Чанта за преносим компютър,Удобен Дебел Отделение Черен Мъжки Офис чанта,Подходяща за бизнес Офис за съхранение (за съхранение цвят :

fhda Коровья кожа Куфарче,10 инча Чанта за преносим компютър,Удобен Дебел Отделение Черен Мъжки Офис чанта,Подходяща за бизнес

BGN 47.44

Сума
Налично

*Класически и елегантен, здрав, оборудван с подвижен пагон и мека дръжка, можете свободно да превключвате на по-удобен начин, който може да се използва като офис компютърна чанта бизнес чанта за лаптоп, пътен портфейл, професионална чанта за лаптоп и т.н. Това ще бъде един хубав подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на учителя, Коледа, Деня на благодарността и т.н. *Изработен от телешка кожа, мек тест се чувства комфортно, висока степен на гъвкавост, не е лесно да се скъса или морщится.Дръжката е удобна, а дръжката е здрава и трайна. *Портфейл с отделения може да съдържа нещата си в ред.Той може да носи 10-инчов лаптоп, мобилен телефон, паспорт, портфейл и книги.До него лесно да получите достъп и лесно да намерите това, което искате. *Предната конструкция преден джоб, отсортированная подреден и лесно се приема за основна и помощна конструкция джоба, компактен документи се намират във външния джоб, както и важни документи са поставени в голямата чанта, която е по-удобно да се класифицират и извлича за да отговори на различните нужди. *Гъвкава и има добро чувство за ръце, липсата на деформация при замешивании по желание, кожата има силна пластичност, кожата гъвкава и износостойкая, и не деформират след продължителна употреба.Размер : 10 инча | черен цвят.

Всичко за продукта

Подобни оферти