.

.

Птица Вана Купата На Басейна Виси Birdbath Играчка Домашен Любимец Клетка Папагал Вълнисто Папагал Аксесоари Душ Папагал Cockatiel Вода, Душ Скоростна Ясла Притежателя Та?

Птица Вана Купата На Басейна Виси Birdbath Играчка Домашен Любимец Клетка Папагал Вълнисто Папагал Аксесоари Душ Папагал Cockatiel

BGN 6.87

Сума
Налично

Пакетът включва 1 бр. птица вана с 6 винтови фитинги,размер 10x18.5cm.Това е прекрасен подарък за птицеводов.Материал на нашия басейн за клетка за вана е изработена от качествена пластмаса, която е безопасна и здрава.перфектен за малки птици като папагали, неразлучники, папагали,вьюрки, което се канарче, лорики и т.н. Съхранявайте вашите птици здрави,с помощта на нашата баня за птици, можете да създадете здравословен навик за къпане, не само за вана може да се чисти прах от пера и чистя паразити, тя също така помага на птица, за да се разсее топлината и хидратира кожата,тя също може да се използва за пернат приятел, за да седне, да спи, да почива или да играе по-нататък.Лесна работа,може да се направи в рамките на една минута,с помощта на крилати гайки,куката до вратата на клетката и когато по време на баня ще приключи премахне за почистване.Това ще направи къпането на птиците е по-вълнуващо.Е устойчива и трудно съвети за по-елементарно.Многофункционално използване не само като вана за птиците,но и като кутия за хранене на птици.Пакетът включва 1 бр. птица вана с 6 винтови фитинги,размер 10x18.5cm.Това е прекрасен подарък за птицеводов.

Всичко за продукта

Подобни оферти