.

.

Измерване на киселинност, тестер PE-АШ, Сигурно за изграждане на открит плувен басейн аквариум лаборатория

Измерване на киселинност, тестер PE-АШ, Сигурно за изграждане на открит плувен басейн аквариум лаборатория

BGN 39.28

Сума
Налично

Цифров измерител на киселинност PH се отличава с висока точност и обхват за измерване на ph 0,00‑14,00.С малък екран от дисплея на данни, резултатите от измерванията могат да бъдат визуално покаже на екрана за по-лесно наблюдение, метър на киселинност може да се използва широко в засаждане на оранжерията, аквариум, хидропоника, лаборатории и тъй нататък.Този цифров рН-метър удобен за използване и лесен за работа с надеждно качество.Стабилна производителност, компактни размери и лесна за носене, той е подходящ за измерване на качеството на водата.Приема висококачествен материал ABS, той е здрав и може да се използва в продължение на дълго време.Функция : 1. Този цифров рН-метър удобен за използване и лесен за работа с надеждно качество.2. Цифров измерител на киселинност PH се отличава с висока точност и обхват за измерване на ph 0,00‑14,00.3. Приема висококачествен материал ABS, той е здрав и може да се използва в продължение на дълго време.4. Стабилно представяне, компактни размери и лесен за носене, подходяща за измерване на качеството на водата.5. С малък екран от дисплея на данни, резултатите от измерванията могат да бъдат визуално покаже на екрана за по-лесно наблюдение, метър на киселинност може да се използва широко в засаждане на оранжерията, аквариум, хидропоника, лаборатории и тъй нататък.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Киселинност Meter Material : Plastic Color : Както е показано на снимките Цел : да се Киселинността на почвата Meter Measuring Обхват : 0.00-14.00 PH Точност : ±0.1 рн (при 20℃), ±0.2 ph Резолюция : 0.01 PH Батерия : 3 x 1.5 V (AG-13 Button Батерия, не е включена в комплекта) Работна температура : 0℃-50℃ Калибриране : 1 точка на Калибриране Размер : Approx. 234mm x 51mm x 25mm / 9.2 x 2.0 x 1.0 in Operation Стъпки 1. Свържете електрода и свалете защитното покритие. 2. Първо почистете електродите на рН - метър дестилирана вода и използвайте филтърна хартия за усвояване на вода, прикрепени към электроду. 3. Натиснете бутона "ВКЛ./ИЗКЛ.", за да включите захранването. 4. Поставете електродите на рН-метър измерена чрез течност, докато електрод не ще бъде потопен в течност с дълбочина от около 4 виж Не погружайте разтвор в электродное връзка. 5. Леко разбъркайте разтвора, докато значение не се стабилизира, след това прочетете номер стабилно дисплея. 6. Натиснете "HOLD", за да запазите текущо измерената стойност.Ако ви е необходимо да се проведе повторно измерване, натиснете "HOLD" един път, за да се освободи състояние hold. 7. След употреба на модната ч.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Acidity Meter
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Purpose:
Soil Acidity Meter
Measuring Range:
0.00-14.00PH
Accuracy:
±0.1pH (at 20℃), ±0.2ph
Resolution:
0.01PH
Battery:
3 x 1.5V (AG-13 Button Battery, not included)
Working Temperature:
0℃-50℃
Calibration:
1 Point Calibration
Size:
Approx. 234mm x 51mm x 25mm / 9.2 x 2.0 x 1.0in
Operation Steps :
1. Connect the electrode and remove the protective cover. :
2. First clean the electrode of the pH meter with distilled water, and use filter paper to absorb the water attached to the electrode. :
3. Touch the ON/OFF button to turn on the power. :
4. Insert the pH meter electrode into the liquid to be measured until the electrode is immersed in the liquid about 4cm deep. Do not immerse the solution into the electrode connection. :
5. Gently stir the solution until the value stabilizes, then read the stable display number. :
6. Touch the HOLD key to keep the current measured value. If you need to re-measure, then press the HOLD key once to release the hold state. :
7. After use, pres :
Подобни оферти