.

.

Поставка за мобилен телефон Пълна 3-лентов регулируема височина + ъгли идеален като десктоп организаторите и аксесоари Стойки за мобилен телефон и притежателите н?

Поставка за мобилен телефон Пълна 3-лентов регулируема височина + ъгли идеален като десктоп организаторите и аксесоари Стойки

BGN 3.40

Сума
Налично

▶️ МАТЕРИАЛИ - Тази поставка е изработена от много здрава пластмаса, за поддържане на ниско тегло, но и много здрава.Можете да регулирате ъгъла на 3-ма начини.Вертикално регулиране на височина, напред и назад, както и регулиране на ъгъла на наклона на притежателя.Тя се състои неподвижно, така че да можете лесно да го носите със себе си навсякъде. ▶️ СТАБИЛНА - тази поставка включва полагане на дъното, за да не се плъзна.Има и две площадки, когато долната част на телефона се отнася до влакчета (лява и дясна страна зарядно порт). ▶️ ПРИТЕЖАТЕЛЯ на МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - можете да инсталирате на телефона в портретна и пейзажна ориентация. ▶️ ПОСТАВКА ЗА ТАБЛЕТ 7" ТАБЛЕТИ - можете да инсталирате таблет в портретна и пейзажна ориентация. ▶️ ЛЕСНО да НОСЯТ СЪС СЕБЕ си - поставка се сгъва около размера на смартфон, така че е много лесно за носене и лесно да се сдобият с, когато то ще ви трябва.

Всичко за продукта

Подобни оферти