.

.

Triptech: flipside да са - това е телефонна ръкохватка 5 в 1 - пръстеновидна дръжка, поставка за гледане на 70°, Шок поставка, Портретна поставка, автомобилно GPS - скоба-Универса?

Triptech: flipside да са - това е телефонна ръкохватка 5 в 1 - пръстеновидна дръжка, поставка за гледане на 70°, Шок поставка,

BGN 15.99

Сума
Налично

Спри пускате вашия телефон!Се придържа към телефона или чехлу. (не се придържа към екстремна строеж или силиконов чехлам.Не залепва за задната част на Iphone 8 стъклени телефони и по-горе само благодарение на техните антипригарному корицата) Тънък и свободен от зацепок дизайн позволява лесно да се сложи нещо в джоба, не остана в тях.Уникалната ни химикалка пръстеновидна дръжка осигурява свобода на движение, която заслужавате.Лесно се обръща от вертикално до хоризонтално предвид.Една ръка се ползват лесно, както никога. Вертикална поставка 70° осигурява фронтален преглед на лицето, който никога не е бил по-добре.Или хоства от размера на вашия телефон, не е от значение, вие винаги ще имате най-стабилна поставка.Игри, електронна поща и текстови съобщения, вече е възможно с нашата ударопрочной стойка.При условия и по ъгъл 45° за използване на ръце вашия телефон няма да падне!.В колата вградена GPS - планина.По време на ваканция или ежедневна употреба нашето вграден GPS-планина ще ви осигури всичко необходимо.Той отива там и същи, където и вашия телефон, така че той винаги имате, когато ви е необходимо.Инсталирайте го поставите вертикално или хоризонтално, в зависимост от ориентацията на вентилационни отвори.Подходящ за повечето стандартни видове вентилационни отвори. / / / / / Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, и да ни даде възможност да решите всички проблеми, които могат да възникнат у вас, преди да се даде на върха.Благодарим ви! / / / //.

Всичко за продукта

Подобни оферти