.

.

YIU Case for Ipad Mini 5 - Slim Lightweight Shell Smart Stand Cover, with Translucent Back Protector(with Auto Wake/Sleep)

YIU Case for Ipad Mini 5 - Slim Lightweight Shell Smart Stand Cover, with Translucent Back Protector(with Auto Wake/Sleep)

BGN 11.99

Сума
Налично

★ Съвместимост : Предназначен за новия i Pad Mini (5-то поколение)# A2133 / A2124 / A2126. ★ Надежден автоматичен sleep/wake : по-силни магнити осигуряват бързото включване на функцията за автоматично сън/събуждане, всеки път. ★ Ултратънък : нашият калъф за i Pad използва тънък и лек дизайн, който няма да добави много на обема на вашия i Pad.особено, той използва мека силиконовата гума е като заден капак за i Pad, издръжлив и лесен за носене навсякъде. ★ Защита от надраскване на : мощни магнити защита на предния капак и вашия i Pad от надраскване. ★ Модели с двойно за монтиране на стена : Трехстворчатая предната обвивка е с две изправени позиции за гледане на филми и набор на текст с клавиатурата.Многоугольный преглед на Фолио стойка калъф калъф за i Pad mini 5НЕ е съвместим с други модели i Pad. *моля, проверете задната част на вашия i Pad, за да откриете номера на модела.Автоматично събуждане/сън : По-силни магнити осигуряват бързото включване на функцията за автоматично сън/събуждане, което помага да се удължи живота на батерията на вашия i Pad.Преглед на режима на влакчета за набор на текст : преди Няколко ъгли на поставка за гледане на филми и набор на текст с клавиатурата.

Всичко за продукта

Подобни оферти