.

.

Опаковка стикери PARITA 6 листа. Номер от 0 до 9 Син Винил Стикер Декор DIY Карта Дневник Албум Подаръци Автомобил Мотоциклет компютър на Компютър Стая за Домашно Детски ?

Опаковка стикери PARITA 6 листа. Номер от 0 до 9 Син Винил Стикер Декор DIY Карта Дневник Албум Подаръци Автомобил Мотоциклет

BGN 6.39

Сума
Налично

Размер : 6.6/8 X10.3/8 инча / Натиснете/слайд към следващата снимка за размер.абсолютно нов и качествено.Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н., може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и действителните стока.надявам се, можете да разберем, ще бъдем искрено благодарни.Стоките се доставят в рамките на 24-48 часа след плащане, получена от понеделник до петък.Поръчки в почивни и празнични дни ще бъдат разделени на следващия работен ден.Време за доставка зависи от местоположението на продукта.Стоки, намиращи се в Тайланд, ще бъдат изпратени чрез DHL или USPS и доставени в рамките на 11-21 на работния ден.Политика доставка : - Всички продукти се изпращат от Банкок - Поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни след пълно плащане - ако клиентът не избира обновяване на доставка, пратката ще бъде изпратена на стандартната проследена въздушна поща. - Време на доставка на пратка : 10-14 работни дни за САЩ, Канада - Време на доставка на пратка : 7-14 работни дни за Австралия, Великобритания, Германия, Франция.

Всичко за продукта

Подобни оферти