.

.

Игралното Стол BOSMILLER с Поставка за краката и Масаж,Ергономичен Офис Стол-Люлка,на Игралното Стол с Висока Облегалка,Откидывающееся Компютърно Гоночное Стол с обле?

Игралното Стол BOSMILLER с Поставка за краката и Масаж,Ергономичен Офис Стол-Люлка,на Игралното Стол с Висока Облегалка,Откидывающееся

BGN 143.99

Сума
Налично

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】- Иновативен имплант USB електрически масажор прави лумбална опора възглавница ефективно да се изчистят от умора; Регулируема височина, ъгъл на наклона на гърба и флип-надолу заключваща система за заключване на гърба, под всякакъв ъгъл до 155°; Регулируеми подлакътници; прибиращ мека опора за краката; на 360 градуса панта. 【КОМФОРТ】 - Добавяне на гъба с висок отскок към съществуващата възглавница на седалката и висококачествена изкуствена кожа (лесно се измива и не избледнява) за да се гарантира отлична стабилност и комфортно място за сядане; Мека регулируема облегалката за глава и тяло лумбална възглавница за отлична подкрепа и спокойствие; Допълнителна по-висока облегалка за запазване на шията и гръбначния стълб. 【HIGH-SECURITY】 - Интегрирана метална рамка, сверхмощное основата на играта на стола с гладкоскатывающимися ролки създават отлична стабилна структура. 【Голям размер】 - Общият размер : 20' x 27.6'x 50'-52.4' (Д x Ш x В); размер на зона за отдих : 21.3'x 18.9'(Ш x д); размер на облегалката : 21.3' x 33.5' (Ш x В).Максимална поддръжка на до 250 килограма. 【ОТЛИЧНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ】 - гаранция 1 година за части.Всяко недоволство нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни оферти