.

.

FEGOCLT Столове за Хранене-модерен минималистичен Домашен Кафе стол Хотелски Стол, Маса за Хранене, Стол, Стол Изкуствена кожа Скандинавски изпражнения (Цвят : зелен)

FEGOCLT Столове за Хранене-модерен минималистичен Домашен Кафе стол Хотелски Стол, Маса за Хранене, Стол, Стол Изкуствена кожа

BGN 78.72

Сума
Налично

Повърхност на стола е направена от общата техническа тъкан естествена текстура, нежна и мека, устойчива на износване и поставка за счупвания.Скандинавските линии Конструируют прецизионную технология за шиене.Дишаща възглавница, приятна за кожата текстура, удобни и дишащи, не е влажно, за заседналия за сядане.Строг подбор на материалите, крака от високо стомана.Сплит - инсталиране, лекота на инсталиране, лекота и бързина, трайно оборудване, тясно връзка.Повърхност на стола е направена от общата техническа тъкан естествена текстура, нежна и мека, устойчива на износване и поставка за счупвания.Скандинавските линии Конструируют прецизионную технология за шиене.Дишаща възглавница, приятна за кожата текстура, удобни и дишащи, не е влажно, за заседналия за сядане.Строг подбор на материалите, крака от високо стомана.Сплит - инсталиране, лекота на инсталиране, лекота и бързина, трайно оборудване, тясно връзка.1. Бионическая технология cloth2. Дишаща хлопчатобумажный слой3. Слой гъба с висока плътност 4. Буферен слой срещу колапс 5. Дишаща мрежа единица мярка е вижте, само за справка-Ще бъде 1-2 см грешка в ръчно измерване с проба-заради дисплея и други причини за разликата в цвета между изображение и действителното обект не бъде върната Ще бъде 1-2 см грешка в ръчен измерване при пробата.

Всичко за продукта

Подобни оферти