.

.

YXHS Водоустойчиви спортни смарт часовници на голям екран тракер активност Монитор Стъпка Брояч, Калории SMS и SNS Напомняне за повикване (Цвят : бял)(жълт)

YXHS Водоустойчиви спортни смарт часовници на голям екран тракер активност Монитор Стъпка Брояч, Калории SMS и SNS Напомняне за

BGN 155.70

Сума
Налично

1. IP67 Водоустойчив : Този фитнес тракер има висок водоустойчив и прахоустойчив ниво.Няма нужда да стреля, когато е спрей, дъжд, къпане, миене на ръцете, в ежедневния живот.Но моля, избягвайте да използвате в гореща вода.Съвместимост с Android 4.4+ / i OS 8.0+.Bluetooth 4.0+. 2. Тракер активност през целия ден : знаеш ли, колко стъпки сте направили, колкото е разстоянието, което се счупи и колко калории ще изгори за един ден.Можете също така да запишете тази информация отделно упражнение или тренировка, включително и вашето реално време. 3. и монитор на съня : умен часовник ви помага да следите своя сън автоматично и непрекъснато.Това също помага да се контролира като времето, което прекарвате по време на сън, така и на качеството на съня, като ви помага да се приспособят към по-добро и по-здравословен начин на живот. 4. Интелигентна уведомление Забележка : Включете в нашата фитнес - тракерът с вашия смартфон,вие никога няма да пропуснете телефонен разговор и съобщение.Позволете на предизвестие, като в приложението, така и на телефона си, за умни часовници вибрации,да ви предупреди за входящи уведомления,такива като разговори,имейли,текстови съобщения и SNS (Facebook,Twitter,Whats App, Line, Kakao Talk, QQ, Weibo). 5. Дистанционната камера и многофункционален, с вградена функция за Bluetooth, можете да правите снимки по всяко време и навсякъде свободно, така е удобно.Времето, заседнал Напомняне, Дистанционно помещение, аларма, анти-загуба на сигнал, броене и т.н. Функция на гривната Тест на сърдечната честота, тест на кислород в кръвта, мониторинг на кръвното налягане, fatigue Time дисплей, стъпка, калории, разстояние, време на сън, снимки, switch Standard функция на двигателя (стъпка, разстояние, калории, време)Мониторинг на сън (време на съня, качеството на съня)Бележка за повикване, за напомняне на информация, напомняне QQ, напомняне We Chat Anti-lost напомняне (напомняне за мобилен телефон извън зоната на действие)Напомняне за аларма за Напомняне за задачата (напомняне за старши, напомняне за питейна вода)поставяне на цели фитнес.

Всичко за продукта

Подобни оферти