.

.

Настолен Вентилатор, Офис Маса, Малък Настолен Вентилатор, Домашно Легло Студентски Общежития, Преносим Мини Ръчно Фен, Тъпо USB Зареждане, Енергия на вятъра, Батери?

Настолен Вентилатор, Офис Маса, Малък Настолен Вентилатор, Домашно Легло Студентски Общежития, Преносим Мини Ръчно Фен, Тъпо USB

BGN 23.84

Сума
Налично

[Супер тихо] : Настолен вентилатор е тиха конструкция, конструкция, която е сверхшумной и осигурява голям обем въздух.Най-добре е да ви придружи по време на работа или сън, не ви тормози. [Трехскоростная приспособяване] : Ниско/средно/високо ниво на скорост.Натиснете бутона няколко пъти, за да настроите правилната скорост на въртене на вентилатора.Третата предаване с променлива скорост може да ви предостави повече възможности за избор на различни температурни условия. [Изискан дизайн] : Само е компактен и лек дизайн е много подходящ.Малък и лек персонален вентилатор може да се върти на 360 градуса, като предоставя циркулацията на охлаждане на въздуха във всяка желана посока.Много подходящ за дома, колата, офиса, работния плот, на къмпинг или за пътуване. [Висока съвместимост USB-захранване] : USB вентилатора се захранва от USB и е съвместим с КОМПЮТРИ/преносими компютри, мобилни източници на захранване, адаптери за променлив ток, авто честота устройства и други източници на хранителни вещества, поддерживающими USB.USB-фен е енергийно ефективен и екологично чист. [Обслужване на клиенти] : Осигурете безплатна онлайн-обслужване на клиенти.Ние гарантираме отговор в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме готови да отговори на вашите въпроси.Ъгъл на свобода може да се регулира : завъртане на 90 градуса позволява да регулирате въздуха точно и свободно.Минимизиране на шума няма да попречи на вашата работа или сън.Тихо и безопасно : fan използва бесщеточный двигател, който прави вентилаторът работи много тихо.Решетка на радиатора е достатъчно малък, така че няма нужда да се притеснявате за случайни травми.

Всичко за продукта

Подобни оферти