.

.

Универсален Предна броня за устни Авто Брадичката Спойлер ABS Подходящ за Honda Civic Mitsubishi Toyota, Kia Infiniti Дърва Trim Защита Spoiler Air Dam (черен, 64x25x12 см)

Универсален Предна броня за устни Авто Брадичката Спойлер ABS Подходящ за Honda Civic Mitsubishi Toyota, Kia Infiniti Дърва Trim

BGN 18.16

Сума
Налично

【Елегантен външен вид】Черно предна броня за устни, елегантен и персонализиран външен вид разкрасяване на външния вид на вашия автомобил и да се засили визуален ефект. 【Премия материал ABS】Висококачествен материал ABS, гъвкав за използване и притежава отлична устойчивост на износване и отлична изработка, не бързо ще остарее, тъй като конвенционалните пластмасови материали. 【Лесна инсталация】Лесен монтаж и дълъг период на употреба. Позициониране на винт с 9 дупки прави инсталацията по-лесна и надеждна.Силно се препоръчва професионално инсталиране. 【Универсален предна броня за устни】Този предна броня за устни подходящ за повечето модели с размер на предната броня около 160 см~175 см, като Honda Civic Mitsubishi Toyota, Kia Infiniti Sedan. 【Осигуряване на защита на】Защита предна броня от сблъсък, той може да се намали съпротивлението на вятъра, да се предотврати си автомобили от удар и за облекчаване на щети, а също и защита на оригиналната броня от пътни удари и драскотини.Този сплитер за устни на предната броня, подходящ за повечето модели с размер на предната броня около 160 см~175 см, като Honda Civic Mitsubishi Toyota, Kia Infiniti Sedan.

Всичко за продукта

Подобни оферти