.

.

XQZG Baby Pillow for Newborn Prevent Flat Head, Baby Pillows for Sleeping, Elephant Cartoon Baby Pillow for 0-12 Months Бебе, Soft Baby Head Shaping Pillow (Пинк)

XQZG Baby Pillow for Newborn Prevent Flat Head, Baby Pillows for Sleeping, Elephant Cartoon Baby Pillow for 0-12 Months Бебе,

BGN 9.04

Сума
Налично

?Възглавница за формиране на главата на детето?Педиатрите препоръчват новороденото да спи в 3d извити възглавници, за да образуват добра форма на главата и подобряване на нейното състояние.Вдлъбната форма на средата може да се намали с една точка на натиск върху деликатната главата на новороденото, като по този начин детска възглавница може да помогне за формиране на идеална форма на главата.Идеална за новородени 0-12 месеца. ?Лесен за почистване?Бебетата са предразположени към повръщане мляко, слюнотечению или изпотяване.Нашите детски възглавници са много лесни за почистване.Можете да търкам с детски почистващ препарат, а след това се изсушават на проветриво място.Не мийте с вода. ?Мек и естествен материал?възглавница за детски сън е изработена от мека и удобна гидрофильной пяна, която мягка и приятна за кожата, но и я поддържа.Натурален материал, без мирис.Той не е податлив на влиянието на температурата и поддържа добър комфорт в нискотемпературен среда.Нашият плосък главоболие детска възглавница има супер силна тематика. Здрав сън? : Детска възглавница за сън, за гарантиране на безопасно и удобно място за растежа на децата. ?Мути-Цел и перфектния подарък?Тази възглавница за формиране на плоска главата на детето е подходяща за новородено дете 0-12 месеца.Можете да го използвате като люлеещ се стол, количка, креватче, детска количка.Това може да помогне да се коригира позицията на сън на детето.можете също така да дарят детска възглавница на своите роднини и приятели.Цвят : Розов.

Всичко за продукта

Подобни оферти